Tvrtka Pistacio osnovana je početkom 2015 godine, a nakon višegodišnjeg stjecanja iskustva, radom u segmentu prometa nekretnina ali također i radom na području web designa i izrada web stranica, te turizma i pružanja usluga prema klijentu. Osnivanje tvrtke bio je početak primjene stečenih znanja i iskustva s željom da podignemo standarde i kvalitetu usluge, uvijek imajući u vidu potrebe naših klijenata.

Volimo nove izazove i nove tehnologije te se hobi proširio na poslovanje, tj iz part time zabave, prešli smo na izradu web stranica za klijente. Web stranice baziramo na WordPress platformi s CMS-om (content management system), zbog odličnih mogućnosti prilagodbe potrebama i željama naših klijenata i jednostavnog održavanja i nadogradnje, a i 43% svih web stranica vrti se na. Wordpresu (izvor w3techs.com ).

Izrada web stranica

Jednostavne za korištenje i održavanje

Marketing društvene mreže

Kompletne kampanje na Faceboku, Instagramu..

Izrada Web Stranica

Izrađujemo od jednostavnih prezentacijskih web stranica do interaktivnih višejezičnih portala gdje korisnik može sam aktivno mijenjati sadržaj. Stranice su responzivne i prilagođene velikim i malim ekranima (desktop, laptop, tablet, smartphone). Broj slika, dužina teksta, paleta boja, prevodi na strane jezike nisu ograničeni i u potpunosti prilagođavamo web stranice potrebama klijenata. Web stranice baziraju se na WordPress open source CMS (content managment system) sustavu. Korisnik može sam izmjeniti i dodavati sadržaj. Korištenje istih je jednostavno i intuitivno, dovoljno je osnovno znanje korištenja office paketa. Raspon cijena ovisi o potrebama i kompleksnosti stranica.

Što nudimo:

  • # Dizajn i izrada web stranica.
  • # Implementacija CMS sustava za samostalno upravljanje sadržajem.
  • # Izrada web trgovina (web shop-ova)
  • # SEO Optimizacija
  • # Održavanje web stranica i/ili unos podataka

Web stranicama možete lako i jednostavno prezentirati svoje usluge, proizvode i/ili tvrtku putem tekstova, medijskih zapisa (slike i video zapisi), “landing page-a”. Danas je prisutnost na internetu potrebna za svaki oblik djelatnosti. Po nekim izvorima cak 82 % kupaca ili korisnika usluga provjerava istu uslugu ili proizvod online prije kupovine. Link na članak (eng jezik).

Vaša internet stranica radi za vas i kad niste u prodavaonici / uredu. 24 sata na dan 7 dana u tjednu. Web stranica je najpristupačniji alat i osnova svakog ozbiljnijeg oglašavanja, te potrebna svakoj vrsti djelatnosti. U digitalnom svijetu u kojem živimo, neprisutnost u digitalnom oglašavanju tj. poslovanje bez postojanja na internetu je teško zamislivo. Stoga, nemate web stranicu? Kontaktirajte nas! Možemo Vam pomoći po fer cijenama.

 

Izdvojene WEB STRANICE

Višejezični CMS sustav, booking kalendar, tražilica, optimizacija

Višejezični CMS sustav, optimizacija

Izrađeni projekti

Ovdje ispod možete vidjeti neke od naših projekata.

Imate Pitanje?

Trebate savjet? Trebate  informaciju?
Kontaktirajte nas!

Kontakt
GDPR privola *