Početna Old | Pistacio d.o.o.
Tvrtka Pistacio osnovana je početkom 2015 godine, kao nastavak poslovanja u prometu nekretnina, a nakon višegodišnjeg stjecanja iskustva, radom u agencijama za promet nekretnina ali također i radom na području turizma i pružanja usluga prema klijentu. Osnivanje tvrtke bio je početak primjene stečenih znanja i iskustva s željom da podignemo standarde i kvalitetu usluge, uvijek imajući u vidu potrebe naših klijenata.
Temeljna djelatnost poslovanja je posredništvo u prometu nekretninama. No volimo i nove izazove i nove tehnologije te se hobi proširio i na poslovanje, tj uveli smo u poslovanje i djelatnost izradu Web stranica. Web stranice baziramo na WordPress platformi s CMS-om (content management system), zbog odličnih mogućnosti prilagodbe potrebama i željama naših klijenata i jednostavnog održavanja i nadogradnje.

Izrada Web Stranica

Jednostavne za korištenje i održavanje

Poslovanje Nekretninama

Ovlaštena agencija za nekretnine

Pistacio - Agencija za promet nekretnina

U sklopu tvrtke, posluje agencija Nekretnine Pistacio, licencirana agencija za promet nekretnina. Svoje usluge trudimo se pružati po najvišim standardima u posredovanja prometom nekretnina te posebnu pažnju poklanjamo svakom klijentu bez obzira na obim potrebne usluge. Želimo pružiti izvanrednu razinu usluga te besprijekorno i ugodno iskustvo. Proces kupoprodaje složen je pravni posao koji želimo olakšati i učiniti što jednostavnijim za naše klijente

U suradnji s partnerskim tvrtkama, možemo pomoći i kod slijedećih usluga:
– Energetsko certificiranje nekretnine.
– Građevinske procjena nekretnina.
– Usluge projektiranja objekata.
– Nadzor gradnje.
– Etažiranja.
– Kreditiranje kupovine Nekretnine.
– Osiguranja Nekretnina.
Za detaljnije informaciju stojimo na raspolaganju i bez obaveze suradnje.

Izrada Web Stranica

Izrađujemo od jednostavnih prezentacijskih web stranica do interaktivnih višejezičnih portala gdje korisnik može sam aktivno mijenjati sadržaj. Stranice su responzivne i prilagođene velikim i malim ekranima (desktop, laptop, tablet, smartphone). Broj slika, dužina teksta, paleta boja, prevodi na strane jezike nisu ograničeni i u potpunosti prilagođavamo web stranice potrebama klijenata. Web stranice baziraju se na WordPress open source CMS (content managment system) sustavu. Korisnik može sam izmjeniti i dodavati sadržaj. Korištenje istih je jednostavno i intuitivno, dovoljno je osnovno znanje korištenja office paketa. Raspon cijena ovisi o potrebama i kompleksnosti stranica.

Što nudimo:

  • # Dizajn i izrada web stranica.
  • # Implementacija CMS sustava za samostalno upravljanje sadržajem.
  • # Izrada web trgovina (web shop-ova)
  • # SEO Optimizacija
  • # Održavanje web stranica i/ili unos podataka

Web stranicama možete lako i jednostavno prezentirati svoje usluge, proizvode i/ili tvrtku putem tekstova, medijskih zapisa (slike i video zapisi), “landing page-a”. Danas je prisutnost na internetu potrebna za svaki oblik djelatnosti. Po nekim izvorima cak 82 % kupaca ili korisnika usluga provjerava istu uslugu ili proizvod online prije kupovine. Link na članak (eng jezik).

Vaša internet stranica radi za vas i kad niste u prodavaonici / uredu. 24 sata na dan 7 dana u tjednu. Web stranica je najpristupačniji alat i osnova svakog ozbiljnijeg oglašavanja, te potrebna svakoj vrsti djelatnosti. U digitalnom svijetu u kojem živimo, neprisutnost u digitalnom oglašavanju tj. poslovanje bez postojanja na internetu je teško zamislivo. Stoga, nemate web stranicu? Kontaktirajte nas! Možemo Vam pomoći po fer cijenama.

 

Izdvojene WEB STRANICE

Višejezični CMS sustav, booking kalendar, tražilica, optimizacija

Višejezični CMS sustav, optimizacija

Izrađeni projekti

Ovdje ispod možete vidjeti neke od naših projekata.

Imate Pitanje?

Trebate savjet? Trebate  informaciju?
Kontaktirajte nas!

Kontakt
GDPR privola *
Copyright © 2015 - | Pistacio | Sva prava pridržana!

Razvijeno s ❤ na prekrasnom Mediteranu