Politika Privatnosti | Pistacio d.o.o.

Tvrtka Pistacio d.o.o. poštuje privatnost svih klijenata, korisnika usluga te korisnika podataka naše internet stranice, i implementirala je Opću uredbu Europske unije o zaštiti osobnih podataka (GDPR General Data Protection Regulation – EC 2016/679).

Voditelj obrade osobnih podataka: Pistacio d.o.o. Svetog Mikule 7 Labin, OIB: 78918951347. e-mail info@pistacio.hr
Adresa naše web-stranice je: https://pistacio.hr

PRIKUPLJANJE i KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Prikupljamo ili prihvaćamo osobne podatke na različite načine. Način obrade Vaših osobnih podataka ovise o vrsti poslovnog odnosa na temelju kojeg prikupljamo podatke, a obrađuju se samo oni osobni podaci koji su nužni za tu svrhu.

Korištenjem internet stranice, prikupljamo podatke o Vašem pristupnom uređaju i IP adresi. Podaci o vašem pristupnom uređaju i IP adresi koristimo u svrhu praćenja marketinških aktivnosti, te u svrhu dobivanja web analitike o čemu možete pročitati više o nastavku.

Korištenjem kontakt obrasca na internet stranici obrađujemo podatke poput imena, prezimena, e-mail adrese i telefonskog broja. Iste podatke koristimo isključivo u svrhu pravovremenog odgovora na Vaš upit, tj nastavak komunikacije i moguće ostvarenje poslovne suradnje.

Podatke prikupljamo i putem Vaših pitanja putem e-maila, redovite pošte ili putem drugih oblika komunikacije.

Obrađujemo osnovne osobne podatke koje prikupimo tijekom poslovnog odnosa, naprimjer ime, prezime, OIB, adresa, e-pošta, mobilni ili fiksni telefonski broj.
Dodatni osobni podaci koji se mogu prikupljati u zavisnosti od prirode poslovnog odnosa su datum rođenja i spol, osobna iskustva i mišljenje, podaci za ispostavljanje računa u slučaju naručivanja bilo koje usluge, podaci o transakcijama unutar poslovnog odnosa (vrsta i broj pruženih usluga, datum pružanja usluge), podaci o korisničkoj podršci (pitanja, odgovori i informacije koje ste nam pružili u ovom kontekstu), fotografije, videozapisi i komentari, koje nam sami pošaljete ili objavite, lokacija i geografski podaci, koje nam sami ustupite, Vaši osobni podaci, dobiveni iz javno dostupnih izvora, uključujući podatke iz društvenih mreža, drugi podaci koje nam ustupite u kontekstu Vašega samoinicijativnog pitanja ili koji je potreban za ispunjenje legalnih zahtjeva temeljem važećih zakonskih akata.

SVRHA OBRADE OSOBNIH PODATAKA

Kao voditelj obrade osobnih podataka, štitimo Vašu privatnost i obrađujemo isključivo podatke koji su nužni za poslovne aktivnosti, bez obzira dali su podaci dobiveni od Vas ili javno dostupnih izvora.
Svrha obrade Vaših osobnih podataka je izvršenje ugovorne obveze, poštivanje zakonskih obveza, pružanje usluga temeljem Vašeg zahtjeva.

Prikupljamo podatke za sljedeće svrhe:
Ispunjavanje obveza koje proizlaze iz bilo kojeg ugovora s Vama;
Izvršenje prodaje i/ili transakcije u postupku poslovnog odnosa;
Poštivanje zakonskih obveza;
Provjera identiteta kako bi se izbjegla prijevara;
Informiranje o proizvodima, novostima, kampanjama, posebnim ponudama, slanje promidžbenih i reklamnih poruka putem e-maila, obične pošte, poruke na broj mobitela;
Pružanje usluga koje ste zatražili (web obavijesti, automatsko obavještavanje o novostima, vijesti itd.);
Osiguravanje da se sadržaj i funkcionalnost web stranice prilagođavaju Vašim željama i potrebama;
Oglašavanje putem mreža kao što su tražilice i društvene mreže;
Administrativno upravljanje podacima na web stranici i u našem internom sistemu poslovanja (CRM);
Provođenje istraživanja i analiza web stranice, uključujući analizu učinkovitosti marketinških i reklamnih kampanja s alatom za online analitiku;

Ako Vaše osobne podatke obrađujemo u svrhe koje nisu opisane, prije takve obrade pružit ćemo Vam relevantne informacije o obradi.

KOLAČIĆI

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.

Što su kolačići?

Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica.

Na koji se način koristimo kolačićima?

Mnoge naše stranice s pomoću kolačića pamte sljedeće:
vaše željene postavke koje se odnose na prikaz, poput postavki kontrasta boja ili veličine fonta
informacije o tome jeste li već odgovorili na anketu o korisnosti sadržaja (kako vam pitanje ne bi ponovno iskočilo)
informacije o tome slažete li se s uporabom kolačića za ovo web-mjesto.
Isto tako, određeni uloženi videozapisi na našim stranicama koriste se kolačićima za anonimno prikupljanje statističkih podataka o tome kako ste došli do videozapisa i koje ste videozapise pogledali.
ako će se web-mjesto prikazivati čak i ako kolačići nisu omogućeni, pregledavanje će biti ugodnije ako se oni omoguće. Kolačiće možete izbrisati ili blokirati, no u tom se slučaju određene značajke ovog web-mjesta neće prikazivati na najbolji način.
Informacije povezane s kolačićima ne služe za vašu identifikaciju, a podaci o navikama pregledavanja isključivo su pod našim nadzorom. Kolačićima se ne koristimo ni u koje druge svrhe osim onih koje smo ovdje opisali.

Koristimo li se drugim kolačićima?

Neke od naših stranica ili podmjesta koriste se možda kolačićima drugačijim od spomenutih. U tom slučaju se pojedinosti o tim kolačićima nalaze na posebnoj stranici za obavijest o kolačićima. Možda će se od vas tražiti suglasnost da se pohrane takvi kolačići.
Kako se kontroliraju kolačići?
Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Više informacija potražite na: aboutcookies.org. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

ANALITIKA WEB STRANICE

Da bismo analizirali našu web stranicu, koristimo Google Analytics alat tvrtke Google. Podaci koje Google Analytics prikuplja o Vašoj upotrebi web stranice (na primjer, Vaš početni URL, web preglednik koji koristite, postavke jezika, računalni sustav ili razlučivost zaslona) pohranjuju se i analiziraju na Google poslužitelju u Sjedinjenim Državama, a zatim su dostupni u anonimnom obliku pomoću usluge Google Analytics. Google koristi EU-US certifikat zaštite privatnosti i stoga koristi odgovarajuću razinu zaštite podataka za obradu podataka. Preporučujemo da pogledate Googleovu Izjavu o privatnosti za dodatne informacije o Googleu i Google Analyticsu.

ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke čuvamo samo za period koji je potreban za ostvarenje svrhe obrade, osim u slučaju kada smo zakonskim propisima obvezni pohranjivati Vaše osobne podatke.
Pristup Vašim osobnim podacima imaju isključivo ovlaštene osobe unutar tvrtke Pistacio d.o.o. te partneri koji nam pružaju poslovnu podršku (izvršitelji obrade). Sa ovlaštenim partnerima sklopljen je ugovor o obradi i zaštiti osobnih podataka koji pruža istu razinu zaštite Vaših osobnih podataka. Iznimno, možemo proslijediti Vaše osobne podatke trećim stranama, kada sami zatražite i dopustite da Vaše osobne podatke prosljeđujemo trećoj strani.
Vaše osobne podatke štitimo od neovlaštenog raspolaganja i pristupa koristeći tehničke i fizičke sigurnosne mjere na način da prikupljeni osobni podaci budu primjereno zaštićeni.

KOJE SU VAŠE MOGUĆNOSTI I OPCIJE
Vaše pravo je zatražiti da u bilo koje vrijeme, bez objašnjenja tvrtka Pistacio d.o.o. izmjeni, ograniči, ukine upotrebu ili trajno ukloni Vaše osobne podatke iz evidencije tvrtke. Otkaz pristanka/privole ne utječe na zakonitost obrade koja je provedena na temelju pristanka do njegova otkaza. Ako smatrate da se Vaši osobni podaci pohranjuju ili obrađuju u suprotnosti s važećim propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka, imate pravo podnijeti žalbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Privolu možete povući u svakom trenutku slanjem zahtjeva na adresu tvrtke ili službeni e-mail.
U slučaju povlačenja privole Vaši osobni podaci bit će uništeni, osim kada je daljnje čuvanje propisano zakonom.
Možete ne podijeliti tražene podatke s nama, no imajte na umu da su određeni podaci potrebni kako bi mogli pružiti odgovor na vaš upit i povratnu informaciju o traženoj usluzi i/ili proizvodu.

Brisanje podataka kad je svrha obrade ispunjena.

U slučajevima kada se obrada i zadržavanje podataka temelje na ugovoru ili su određeni Zakonom, razdoblje čuvanja je usklađeno s ugovorom ili Zakonom.
Zadržavamo pravo brisanja svih podataka iz baza podataka i zapisa, za koje postoje opravdani razlozi za vjerovanje da su neistiniti ili netočni, bez prethodne obavijesti.
Pravo na brisanje Vaših osobnih podataka ne primjenjuje se u slučajevima kad je obrada osobnih podataka određena zakonskim aktima i obvezujuća za tvrtku Pistacio d.o.o.

Pravila o privatnosti važeća su od 25. svibnja 2018

Podaci o Tvrtci

 

Pistacio d.o.o.

Upisano u registar Trgovačkog suda u Pazinu,
OIB: 78918951347,
MB: 4341945,

Poslovni račun: Kod Zagrebačke banke d.d.
IBAN:HR 252 360 000 110 247 029 8,
Temeljni kapital društva 20.000,00 Kuna uplaćen u cijelosti,

Sjedište: Svetog Mikule 7, Labin,
Osoba ovlaštena za zastupanje Danijel Cukarić

Copyright © 2015 - | Pistacio | Sva prava pridržana!

Razvijeno sa ❤ na prekrasnom Mediteranu

Scroll to Top